Archief

Op deze pagina een overzicht van onze activiteiten en onze verenigingsbladen vanaf 2010.


De bladen
   

Coupe de Beauté 2022 stand t/m 18 december 2022
1. N’Lewis l’Ami de la Campagne (Midas) – 37 punten
2. Brownie Uit De Gouden Waard – 30 punten
3. Taurus l’Ami de la Campagne – 23 punten

Voor de uitslagen van 2022 klik hier

Coupe de Travail 2022
 Bohème Blue Von Den Hütern Asgards (BumbleBee) – NHAT

De coupes zijn uitgereikt aan de eigenaren.


14 maart Eerste Hulp bij Dieren te Nijkerk was een zeer geslaagde en informatieve bijeenkomst waarbij we fysiek bijeen waren. Een mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten na alle maatregelen.


Uitgave 1 ca 5 april Altijd als we Jeroen van Rossum benaderen voor een leuke tekening is hij bereid om belangeloos de tekeningen die gepubliceerd worden/zijn binnen DogsDon’tWhisper aan te passen en ter beschikking te stellen aan Beauceron Vereniging Nederland. Wij doen graag iets terug en zeker nu we deze leuke tekening hebben gekregen. YaroonsCartoons kan deze ook aan u leveren op een T-shirt of op een mok. Klik op bovenstaande afbeelding of hier en u komt direct op de site om te bestellen.

algemeneledenvergadering
13 mei Algemene Leden Vergadering te Woudenberg. 8 van de 66 leden waren, naast het bestuur, aanwezig bij 5 afmeldingen. Tijdens deze vergadering is besloten de Beauceron Vereniging Nederland op te heffen. De concept-notulen zijn aan iedereen gemaild.

   
Zomer 2022 Foto- en verhalen wedstrijd. Stuur ons voor 30 september 2022: 
Uw mooiste, leukste, gekste, liefste, ontroerendste of wat dan ook … foto van uw viervoeter(s) tijdens de vakantie. Alle ingezonden foto’s worden in oktober beoordeeld zodat we een hoofdprijs winnaar (afdruk van deze foto op hout bij een afmeting van 60x40cm , of andere gewenste ondergrond / afmeting, in overleg) kunnen bepalen en natuurlijk nemen we alle foto’s op in onze december-uitgave.
en/of
Uw mooiste, leukste, gekste, liefste, ontroerendste of … vakantie verhaal. Wij laten de verhalen in oktober beoordelen zodat een hoofdprijs winnaar (tegoedbon voor afdruk van een foto naar keuze op een gewenste ondergrond) kunnen bepalen. Natuurlijk nemen we alle verhalen op in onze december-uitgave van dit jaar.

                                   
16 november de 1ste opheffingsdonatie van € 2.000,00 werd vandaag een feit en zij werd uitgereikt aan Pieter Blickman van Hulphond Nederland. Op onze facebookpagina vinden jullie meer foto’s. Op 21 december werd ook de NKFD met zo’n zelfde donatie verblijd. Blijft er op 31-12-2022 nog iets over dan kunnen beide doelen nog een klein beetje extra verwachten.


De bladen
     

Coupe de Beauté 2021
1. Noosa Vali de la Bergerie d’Hirthe – 15 punten
2. Morse l’Ami de la Campagne – 9 punten
3. Shira l’Ami de la Campagne – 5 punten

Voor de uitslagen van 2021 klik hier

Coupe de Travail 2021
Medusa Gaia Living Next Door (Ylva) (Waterwerk B)

BVN heeft zich in mei 2021 aangesloten bij Sponsorkliks om extra inkomsten te genereren.
Help BVN door de online aankopen te doen via de SponsorKlikspagina van BVN. Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van de vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde echter alleen als de bestelling via Sponsorkliks loopt wordt de commissie betaald en profiteert BVN hier direct van!

 
februari
En ineens begon het te sneeuwen – Fotowedstrijd Sneeuwpret.
Uiteindelijk stalen Lars (arlequin) en Kyran (foto gemaakt door Joke) onze harten en inmiddels is de print op hout bij Joke aangekomen voor een prominente plaats in haar huis.


De voorjaarswandeling Wassenaarse Slag sneuvelde door voortdurende Corona-maatregelen.

algemeneledenvergadering
14 mei
Algemene Leden Vergadering en voor het eerst gaat Beauceron Vereniging Nederland hiervoor digitaal. De leden die zich hadden aangemeld ontvingen een link voor de team meeting met natuurlijk wel een paar spelregels omtrent hand opsteken; vragen / in de rede vallen en stemmogelijkheden. Natuurlijk zullen we de concept-notulen binnen 14 dagen aan de leden per mail verzenden. 


4 juli
Workshop Waterwerk IJzendoorn sneuvelde door gebrek aan belangstelling en gelukkig hoefden we geen annuleringskosten aan te betalen. Wellicht dat de nog steeds  voortdurende Corona maatregelen een rol spelen en/of de voorwaarden rondom de ontheffing dan wel het niet hebben van een websuit hoewel dat laatste is op te lossen door een oude spijkerbroek, gympen en een sweater te gebruiken, immers het gaat om de bescherming van de handler en niet of je kunt zwemmen.


22 augustus
Workshop Speuren te Amersfoort en daarvoor onderzochten we de animo, alvorens door te gaan met de organisatie middels een enquête. Van de 74 leden reageerden er 21 en daarvan waren 6 leden enthousiast totdat de prijs ter sprake kwam. In overleg tussen bestuursleden en de AC is besloten deze workshop niet te organiseren.

kcm16
5 september
Kampioenschap Club Match te Harderwijk inclusief uitreiking Coupe de Beauté en Coupe de Travaille 2020 echter ineens kwam CAC Outdoor Zwolle op het programma. In overleg met een aantal deelnemers van voorgaande jaren is gekeken naar een alternatieve datum. Helaas werd deze niet gevonden waardoor we het besluit namen om onze KCM2021 te annuleren.


De bladen
   

Coupe de Beauté 2020
1. Odin de la Dynasty de la Freya – 7 punten (1 wedstrijd RCAC)
2. Shira l’Ami de la Campagne – 7 punten (2 wedstrijden)
3. Olcay Vian de la Bergerie d’Hirthe – 5 punten

Voor de uitslagen van 2020 klik hier

Coupe de Travail 2020
Medusa Gaia Living Next Door (Ylva) (Waterwerk A)

inclusief de foto’s van Karim Diedar
8 maart Wandeling onder leiding van Ellis Willemse over de Hoornboegse Hei te Hilversum. We waren met zo’n 15 bazen en vrouwtjes en 12 honden. Na de heerlijke wandeling genoten we in Brasserie Zonnestraal van een welverdiende versnapering en werd door hun aan de aanwezige honden gedacht met een bak vers water voor iedere hond en een lekkere koek. Van Karim Diedar ontvingen we tevens hele mooie foto’s die we ook aan het album hebben toegevoegd. Wilt u een foto in hogere resolutie ontvangen, stuur ons een e-mail met het nummer van de foto en wij zorgen ervoor dat u de foto ontvangt

 
11 september hebben we de, in verband met COVID 19 uitgestelde, Algemene Leden Vergadering gehouden te Woudenberg in Sport- en cultuurcentrum de Camp. Naast het bestuur waren 5 leden aanwezig.

kcm16
10 oktober had onze dag van de KampioenschapsClubMatch te Kerkwijk, DogCenter zullen worden. Op nagenoeg het laatste moment, door Corona-perikelen gedwongen, moesten we deze KCM annuleren. Daar waren forse kosten verbonden. Wij hopen in 2021 de KCM in de open lucht doorgang te kunnen laten vinden.


29 november zou het nog lukken om hier langs onze Noordzee kust een fijne wandeling te organiseren? Wij hoopten van wel en namen alle stappen om dit te organiseren. Na de maatregelen van medio oktober werd besloten de wandeling in ieder geval uit te stellen tot begin 2021.


De bladen (met ingang van dit jaar 3x per jaar). De uitgave wordt gekoppeld nadat
de nieuwste uitgave (april – augustus – december) wordt verzonden door de drukkerij.

   

Coupe de Beauté 2019
1. Morse l’Ami de la Campagne – 115 punten
2. Oreo de la Dynasty de la Freya – 37 punten
3. Noosa Vali de la Bergerie d’Hirthe – 36 punten
4. Olcay Vian de la Bergerie d’Hirthe – 34 punten

Voor de uitslagen van 2019 klik hier

Coupe de Travail 2019
N’Lewis l’Ami de la Campagne (Waterwerk B)


12 april werd de Algemene Leden Vergadering, wederom te Woudenberg, gehouden met een opkomst van totaal 18 leden. Een van de onderwerpen was “samenwerken/samenvoegen” en de obstakels die daarbij zijn.


27 oktober organiseerden wij een als voorloper op onze KampioenschapClubMatch van 16 november een workshop showtraining gegeven door Josee Sales. Het programma bestond uit handling, teambuilding en motivatie waarbij we werkten aan goed gangwerk, motiveren en balansoefeningen gericht op freestack, staan op afstand en staan op 4 poten. Mocht je interesse hebben, geef je snel op! Er zijn nog een paar plekken.

Keurverslagen
16 november KampioenschapsClubMatch in het DogCenter te Kerkwijk 

pepernoot15   inclusief de foto’s van Karim Diedar.
8 december had Carla Dirksen, een van onze leden, een verlate pepernotenwandeling georganiseerd. In de voorspellingen werd een storm- en regenachtige dag voorspeld. Leden die zich hadden aangemeld vroegen het bestuur of e.e.a. wel doorging … Kijkend naar Buienrader voor de omgeving van Cruquius zagen we dat het droog zou worden en zelfs de zon zou te voorschijn komen. Het werd een geweldige wandeling en leuke afsluiting daarna met pannenkoeken. Wilt u een foto op hogere resolutie ontvangen? Stuur dan direct een mail naar redactiebvn@gmail.com


De bladen
        

Coupe de Beauté 2018
1. Grizzly l’Ami des Chevaux – 156 punten
2. Damphyr du Gardiens du Chaos – 50 punten
3. Noor Henna Living Next Door – 28 punten
4. Nici Vayou de la Bergerie d’Hirthe  – 25 punten

Voor de uitslagen van 2018 klik hier

Coupe de Travail 2018
N’Lewis l’Ami de la Campagne (Waterwerk A)


Bovenstaand de winnende foto 2017 “Moya kust” van Wim en Gonda den Hartog.
Het winnende verhaal 2017 is van Erik & Annet de Gooijer met “Jekke wordt hulphond“.


6 april Algemene Leden Vergadering te Woudenberg met een opkomst van 14 leden.

  Keurverslagen
30 juni KampioenschapsClubMatch en dit jaar wederom te Harderwijk.


1 juli 2de Natte Neuzenrit, het eindpunt is Doorn.

2017
De bladen
         

Coupe de Beauté 2017
1. N’Lewis l’Ami de la Campagne – 119 punten
2. Grizzly l’Ami des Chevaux – 93 punten
3. Damphyr du Gardiens du Chaos – 43 punten
4. Lord Djibril de la Bergerie d’Hirthe – 24 punten

Voor de uitslagen van 2017 klik hier

Coupe de Travail 2017
Jett Rebel La Duchesse de la Fosse (VZH, NHAT, Detectie 1 en Detectie 2)

 
Dit jaar een foto- en verhalenwedstrijd met mooie prijzen. Ieder kwartaal wordt de, door een jury, geselecteerde foto op de middenpagina geplaatst (mits voldoende resolutie) en het, door de jury gekozen, kwartaal-verhaal gepubliceerd. Alle leden kunnen punten geven voor de foto en het verhaal. Na alle punten te hebben ontvangen maken we in 2018 de prijswinnaars bekend (nummer 1 van ons verenigingsblad).


25 maart “Op weg naar heerlijk sportief bezig zijn met je hond”. -AFGELAST IVM ANIMO-

algemeneledenvergadering
2 april Algemene Leden Vergadering.

motortocht-voor-bin
23 april 1ste Beauceron Motorrit waarbij de opbrengst volledig gaat naar Beauceron In Nood. De route voerde vanaf Vianen via west, zuid, oost en noord naar de vestiging van BIN alwaar we met een hapje en drankje worden ontvangen. De kosten van deelname bedraagt € 25,00 per motor met berijder. Voor een bijrijder vragen we natuurlijk wel iets extra. Deelname aan deze motortocht is geheel voor eigen rekening en risico.

  
29 april De wandeling te Noordwijk had goed weer. Niet te koud, niet te warm en absoluut droog. We genoten met een leuke groep, zelf een pup van 6 maanden was er al bij. Na afloop kregen alle honden, wij nuttigden iets anders, lekker vers water in Strandrestaurent Nederzandt.


25 juni was een leuke, leerzame en sportieve middag voor de Workshop Kynosport / IPO. Michael Ruben nam ons mee in de hondenwereld van het IPO. Het volledige IPO programma bestaat uit drie elementen, te weten

   Keurverslagen
9 juli KampioenschapsClubMatch. Na twee jaar te gast te zijn geweest in Kaatsheuvel (ten zuiden van de grote rivieren) waren we dit jaar op de terreinen van de Duitse Herder Vereniging Hederewich te Harderwijk (ten noorden van de grote rivieren). Alles bij elkaar een mooie dag met een ontspannen karakter. Ook hadden we dit jaar weer buitenlandse gasten. Na een spannende finale werd Hirgoin Yvain de la Bonhardiesse onze BOB.

  
27 augustus Gezien de grote interesse in de NHAT (Natural Herding Aptitude Test)/schapenaanlegtest en de complexiteit om een dergelijke samen te doen met een Familie- of Jonge Hondendag heeft het bestuur besloten de activiteit niet te combineren. Alle leden ontvingen vervolgens een uitnodiging voor de NHAT per e-mail. Deze officieel eerste NHAT in Nederland werd, speciaal voor Beaucerons door BVN georganiseerd bij Ernest Smeenk te Maurik. De test bestond uit twee onderdelen waarin het sociale gedrag de relatie baas-hond wordt beoordeeld  door Joke van Leeuwen en in deel twee wordt de hond in contact gebracht met schapen en wordt bekeken of hij belangstelling heeft voor schapen en ook of hij actief invloed wil uitoefenen op de kudde. Dit wordt door Saskia Clahsen-Polman beoordeeld. Ook wordt bekeken of de hond “bereikbaar” blijft voor de baas en niet doordraait. Alle deelnemers zijn GESLAAGD! Via de afbeelding (linksboven) treft u een artikel uit Onze Hond van juli/augustus 2017: Herderen Niet Voor Border Collies.


24 september Beauceron Vereniging Nederland & Nederlandsche Briard Club organiseren samen een UithoudingsVermogen examen – AFGELAST IVM ANIMO.

0110-wandeling
1 oktober NATIONALE HONDENWANDELING “HART VOOR KANKER” op het strand van Renesse vanaf Strandrestaurant Our Seaside. Wandelt u ook mee om kanker bij dieren de baas te worden? Elke euro die wordt opgehaald, komt volledig ten goede aan kankerbestrijding bij dieren. Bij de finish krijgt elke hond het NKFD “Hart voor Kanker”: een uniek hartje voor aan de halsband.

  
28 oktober Wandeling over de Soesterduinen in Soest. Deze wandeling was, dankzij de inzet van Sandra, wederom een groot succes met zoveel Beaucies en Baasjes. Willen jullie de foto in een hogere resolutie, stuur onze redactie dan direct een bericht en geef aan welke foto u wilt ontvangen.

fokkersoverleg
Het fokkersoverleg van 19 november wordt, gezien de animo afgelast.


de bladen
2016 01 Maart   2016 02 Juni   2016 03 September   2016-04-december

Coupe de Beauté 2016
1. Envy of Troyan Pride – 64 punten
2. Inez Poussiere de Lune – 45 punten
3. Hirgon Yvain de la Bonhardiesse – 35 punten
4. N’Lewis l’Ami de la Campagne – 34 punten

Voor de uitslagen van 2016 klik hier

Coupe de Travail 2016
Frodo Fonda La Duchesse de la Fosse (VZH, Waterwerk B en UV)

2016-strandwandeling
13 januari
helaas kon de winterwandeling geen doorgang vinden.

algemeneledenvergadering
13 maart 
Algemene Leden Vergadering te Kerkwijk met een opkomst van 10 leden.

schapendrijven  Foto's
Op 2 en 3 april waren we in Aalten te gast bij Peter Willekes voor de Workshop Schapendrijven. Door het overweldigend aantal aanmeldingen organiseerden we met groot succes twee dagen waarbij onze Beaucerons, jong en ouder, zich uitermate goed vermaakten.

kcm16  Foto's Keurverslagen
29 mei 
KampioenschapsClubMatch te Kaatsheuvel.

bijzondere-alv
Op 10 juni  Buitengewone Algemene Leden Vergadering te Zevenhuizen i.v.m. de voorgenomen statutenwijziging.

waterwerk  Foto's
17 juli
waren we te gast bij WWG Colonia te Brielle de Workshop Waterwerk onder de bezielende instructieleiding van Ben Goudriaan.

2016-strandwandeling
27 augustus
moesten we de strandwandeling te Bloemendaal i.v.m. de voorspelling van de hitte (rond 28°) en gezien het hitteplan RIVM/Raad van Beheer, aflasten.

familiedag  Foto's  Keurverslagen
11 september
volgende de Familiedag te Nunspeet, Zwarte Veldje. We hadden op deze dag een aantal leuke activiteiten en workshops. Ook was Ans Schellekens weer bereid om onze Beaucerons te keuren.

speuren
22 oktober Workshop Speuren. Na het succes van vorig jaar ook in 2016 …. -AFGELAST IVM ANIMO-.

fokkersoverleg
20 november Fokkersoverleg te Oploo waar we te zijn bij Esther Boumans.

2015
de bladen
2015 01 Maart   2015 02 Juni   2015 03 September   2015 04 December

Coupe de Beauté 2015
1. Norange l’Ami de la Campagne – 51 punten
2. Matisse l’Ami de la Campagne – 48 punten
3. Nadja L’Etoile de la Nuit – 38 punten
4. N’Lewis l’Ami de la Campagne – 36 punten

Voor de uitslagen van 2015 klik hier

Coupe de Travail 2015
Enya Brhaonain des Bergers du Forez (UV, Waterwerk A en Waterwerk B)

nieuwjaarsduik15  Foto's
1 januari sprong Gonda den Hartog samen met  Enya en Ibolya Moor met Saga in het koude water van Rockanje voor een frisse Nieuwjaarsduik georganiseerd door WaterwerkGroep Colonia.

voorjaarswandeling15  Foto's
22 februari
Winterwandeling Bussloo.

algemeneledenvergadering
29 maart Algemene Leden Vergadering te Zevenhuizen.

schapen2015  
25 april
Seminar Schapendrijven te Nootdorp.

schilderen15  Foto's
30 mei
Seminar Schilderen te Geldrop.

kcm16  Foto's Keurverslagen
14 juni 
KampioenschapsClubMatch bij KV Waalwijk te Kaatsheuvel.

waterwerk15  Foto's
12 juli 
Workshop Waterwerk te Brielle alwaar we te gast zijn bij Newfoundlanders Waterwerkgroep WAG Colonia te Brielle. We worden hartelijk ontvangen met koffie en cake. De workshop was zeker een succes, we zien een mooie toekomst voor de Beauceron en waterwerk!

strandwandeling-15  Foto's
29 augustus
Strandwandeling te IJmuiden. Een lange rij baasjes en 18 Beaucerons marcheren door de duinen naar het stand. Er heerst een gezellige sfeer, honden komen goed overeen en vermaken zich prima, water in en water uit. Sommigen keren iets eerder terug, anderen wandelen de hele wandeling uit. Na afloop wordt er nagepraat in de strandtent en een lunch genuttigd. Een geslaagde wandeling!

familiedag15  Foto's  Keurverslagen
13 september
Familiedag te Nunspeet op het Zwarte Veldje in een heerlijke ontspannen sfeer met onverwacht mooi weer en een leuke gemengde opkomst, Na de koffie en thee met lekker erbij, werd de wandeling gestart. Een van de deelnemers schrijf er het volgende over: “We hebben in een heerlijke ontspannen sfeer met onverwacht mooi weer genoten van de Familiedag van de Beauceron Vereniging Nederland. Er was een leuke gemengde opkomst. Van jong tot ouder, zowel mens en dier. Na de koffie en thee was er een heerlijke wandeling waar de Beaucerons los konden lopen en halverwege kon er nog fijn worden gezwommen. De puppy’s liepen een verkorte route en werden voor de pauze door Ans Schellekens gekeurd. Na een heerlijke uitgebreide lunch kwamen de volwassen honden in de ring voor de keuring. Tevens was er een spellen parcours uitgezet waar menig Beauceron eigenaar gebruik van heeft gemaakt” . Na een mooie dag keerde iedereen veilig terug naar huis. De meeste Beaucerons waren moe en voldaan. Ze zullen heerlijk hebben geslapen (en dat zal waarschijnlijk ook voor de baasjes zo zijn geweest).

speuren15  Foto's
24 oktober 
Workshop Speuren te Leersum & Woudenberg. ENNN….ZOEKKK…. was de opdracht bij het speuren. Een geweldig leerzame workshop! Prima uitleg door Brenda Bouman van Speurhond.nl. Perfect speurweer. Heerlijke lunch verzorgd door Jeroen Kelfkens (BIN). Alles tot in de puntjes geregeld door Anneleen Heijboer. En natuurlijk werklustige Beaucerons en volgzame baasjes! Kortom: Topdag!

fokkersoverleg
8 november
Fokkersoverleg te Zevenhuizen.

pepernoot15
5 december
was de Pepernotenwandeling in Valkenwaard. Wat een winterwandeling hoort te zijn, leek meer weg te hebben van een happening in herfstsferen. Twee trouwe witte pietjes deelden pepernoten en mandarijnen uit, terwijl 18 trouwe zwarte pieten en een vreemdeling zich uitstekend vermaakten tussen de wandelaars in. Bedankt Suusseklaasje voor de organisatie!

2014
de bladen
2014-01-maart   2014-02-juni   2014-03-september   2014-04-december

Coupe de Beauté 2014
1. Celeste Alita Admirable Chien – 65 punten
2. Madame Musette Varenne du Bois – 47 punten
3. It’s Special Ilton de la Fierre Maisson – 39 punten
4. Cora Alita Admirable Chien – 34 punten
Coupe de Travail 2014
Adventure Troy de la Pointe du Meingat (SpeurHond 1)

2014-bussloo
12 januari  Nieuwjaarswandeling Bussloo waar onze honden los mogen ronddollen.

algemeneledenvergadering
23 maart Algemene Leden Vergadering in Zaltbommel.

2014-schapendrijven
12 april Schapendrijfseminar.

2014-familiedag  Foto's
25 mei Familiedag te Vuren.

2014-schilderen
29 juni Workshop Beauceron Schilderen te Weert.

2014-strandwandeling  Foto's
30 augustus Strandwandeling IJmuiden.

2014-kcm  Foto's Voor het keurverslag en uitslag zie Shows en KCM
14 september KampioenschapsClubMatch te Beekbergen.

2014-speuren
11 oktober Speurseminar.

fokkersoverleg
9 november Fokkersoverleg met aansluitend een lezing over zaken die te maken hebben met de
vruchtbaarheid en dekking van de teef.

2014-pepernotenwandeling  Foto's
6 december Winterwandeling met pepernoten en mandarijnen te Waalre.

2014-ehbo
7 december EHBO voor dieren met speciale aandacht voor honden in de winter (sneeuw/ijs).

2013
de bladen
2013-01-maart   2013-02-juni   2013-03-september   2013-04-december

algemeneledenvergadering
23 februari Algemene Leden Vergadering.

2013ringtraining
14 april Workshop Ringtraining.

2013-wandeling-april
30 april Koninginnedagwandeling te Bussloo.

2013-kcm  Foto's Voor het keurverslag en uitslag zie Shows en KCM
11 mei KampioenschapsClubMatch te Zwolle.

2013-kalender14
13 en 14 juli Fotoshoot Kalender 2014.

2013-schapen
17 augustus Seminar Schapendrijven en Aanlegtest.

2013-familiedag
7 september Familiedag – Afgelast door een te laag aantal deelnemers.

2013-dwingeloo
6 oktober Wandeling te Dwingeloo.

2013-speuren
12 oktober Speurseminar.

fokkersoverleg
10 november Fokkersoverleg te Vianen.

2012
de bladen
2012-01-maart   2012-02-juni   2012-03-september   2012-04-december

2012-bussloo
15 januari Nieuwjaarswandeling Bussloo.

algemeneledenvergadering
25 januari Algemene Leden Vergadering.

2012-kalender
25 maart Fotoshoot voor de nieuwe kalender in de studio en een vervolg op 29 september op de buitenlocatie in Heerde het vervolg.

2012-redding
 29 april Seminar Reddingshond.

2012-kcm  Foto's Voor het keurverslag en uitslag zie Shows en KCM
2 juni KampioenschapsClubMatch.

2012-strand

14 juli Strandwandeling IJmuiden/Bloemendaal.

2012-familie
8 september Familiedag op het Erkemederstrand Zeewolde.

2012-schapen
13 oktober Seminar Schapen met aanlegtest.

2012-heerde
3 november Wandeling Heerde.

2011
de bladen
2011-05-magazine  2011-01-maart   2011-02-juni   2011-03-september   2011-04-december

2011-bussloo
9 januari Nieuwjaarswandeling Bussloo.

2011-jongehonden  Foto's
27 maart Jonge Hondendag te Zaltbommel.

2011-schapen
16 april Seminar Schapendrijven.

2011-kalender
23 april Fotoshoot kalender 2012.

algemeneledenvergadering
1 mei Algemene Leden Vergadering.

2011-kcm  Foto's Voor het keurverslag en uitslag zie Shows en KCM
22 mei 
KampioenschapsClubMatch.

2011-strand
2 juli Wandeling Bloemendaal.

2011-fotografie
6 augustus Fotoworkshop in Bilthoven.

2011-combi
11 september Seminar Combisport, een actieve en leuke hondensport. Een enthousiaste en sportieve baas is nodig, want ook u moet mee rennen om een goede tijd neer te zetten. Een goede band met uw hond is nodig. Zonder zo’n goede band lukt het niet om samen foutloos de snelheidsonderdelen en heel precies de gehoorzaamheid te doen. Combisport is “the best of both worlds”. Een combinatie van behendigheids-onderdelen op snelheid en gehoorzaamheidsonderdelen op precisie. De samenwerking tussen baas en hond wordt op de proef gesteld, ze dienen heel goed op elkaar te letten en moeten op elkaar ingespeeld zijn, ze horen zij aan zij te blijven bij de verschillende onderdelen.

2011-najaarwermelo  Foto's
15 oktober Wandeling Ermelo.

2010
Na de oprichting werd een Welkomstblad gemaakt. Dit blad werd aan alle nieuwe leden uitgereikt en daarnaast verscheen dat jaar 4x het verenigingsblad
2010-00-welkomstblad  2010-01-maart   2010-02-juli   2010-03-september   2010-04-december

algemeneledenvergadering
16 januari Algemene Leden Vergadering.

2010-bussloo  Foto's
31 januari Wandeling in Wilp (Bussloo).

2010-schapen
3 april Schapendrijfseminar.

2010-strand  Foto's
17 april Strandwandeling Bloemendaal.

2010-ipo
6 juni Kennismaking IPO.

2011-schapen2
19 september Schapendrijfseminar (wegens de overweldigende belangstelling eerder dit jaar).

2010-speuren
9 oktober Seminar Speuren.

2010-fotoshoot
16 oktober Fotoshoot Bilthoven voor de eerste BVN-kalender.

2010-soestduinen
20 november Wandeling in Soest.

2010-behendigheid
21 november Seminar Behendigheid in Zaltbommel.