Archieven

Welkom in de archieven van alle activiteiten van Beauceron Vereniging Nederland. Voor ieder jaar een eigen pagina met meldingen van activiteiten, vergaderingen, KCM, foto’s en uitgaven en andere wetenwaardigheden. Klik op het jaartal om naar de betreffende jaarpagina te gaan. De jaarpagina van het lopende jaar bevat ook alle nog komende evenementen en uitgaven.

2010 2011 2012 2013 2014
2015 2016 2017

Alle (aangeleverde) foto’s worden eigendom van Beauceron Vereniging Nederland en mogen door haar, vrij van rechten, worden gepubliceerd in al haar uitgaves zowel digitaal als papier.  Op aanvraag zullen foto’s aan leden ter beschikking worden gesteld in de hoogst mogelijke resolutie mits op deze foto het lid, familie en/of zijn/haar/hun hond(en) afgebeeld staat.