Kampioenschaps Club Match

Jaarlijks organiseert Beauceron Vereniging Nederland haar Kampioenschaps Club Match waarbij de voorgebrachte Beaucerons worden gekeurd conform de kynologische reglementen en rasstandaard. Alle deelnemers krijgen een kopie van de beoordeling en de resultaten worden gedeeld met de Raad van Beheer zodat de winner een uitnodiging krijgt voor de “Hond van het Jaar” verkiezing.

U vindt onderstaand de informatie en foto’s van de betreffende KCM als u op het betreffende vakje binnen het jaartal klikt. Binnen showuitslagen vindt u de verkorte uitslag.

2015  2016

Wie helpt ons: Helaas is door een technische storing in het verleden, delen van informatie en foto’s van een aantal jaren verloren gegaan. Wie kan ons helpen aan de verslagen, artikelen, foto’s en dergelijke van 2010 tot en met 2014?
Stuurt u die alstublieft naar media@beauceronvereniging.nl. Alvast dank.