Workshop Waterwerk – Afgelast wegens belangstelling

Kaart niet beschikbaar

Date(s) - 04/07/2021

Categorie├źn

Vandaag 19 mei was voor ons een deadline om aan WAB te laten weten of zij rekening konden houden met mogelijk doorgaan op 4 juli.

Van de activiteitencommissie vernamen wij dat 2 leden zich hadden aangemeld en dat is veel te weinig om het uniek te maken voor BVN. Het staat natuurlijk onze leden vrij om zelf een workshop bij WAB te IJzendoorn of Colonia in Brielle te reserveren.

Tip: in plaats van een wetsuit kun je mogelijk ook een lekkere spijkerbroek en dik vest of trui aantrekken, bescherm jezelf tegen de nagels van de hond. Normaal gesproken hoef je zelf niet te zwemmen bij workshops.

O ja, ook bij een Waterwerk Workshop is een ontheffing trekhonden noodzakelijk. Alle informatie staat op Ontheffing trekhondenverbod | RVO.nl | Rijksdienst
Bij de aanvraag dient een dierenartsverklaring te worden toegevoegd.