Archief 2011

2011-bussloo
Nieuwjaarswandeling op Bussloo waar we vorig jaar ook te gast waren.

2011-01-maart
1 maart de eerste uitgave van 2011 is een feit. Hierin onder andere: Hond aan het woord; Jonge Hondendag; UV-test; Jaarverslag; Aankondiging ALV en seminars; Ongedierte bij de hond en nog veel meer leuke artikelen

2011-jongehonden  Foto's
Jonge Hondendag te Zaltbommel.

2011-schapen
Seminar Schapendrijven.

2011-kalender
1ste Fotoshoot kalender 2012.

algemeneledenvergadering
Algemene Leden Vergadering.

2011-05-magazine
In mei (??) verscheen de Magazine uitgave. Ee losse uitgave boordevol informatie over bijvoorbeeld Dracht en geboorte van een Beauceron; Nationale d’Élevage; Reddingshondensport; Hond zegt geen “AU”.

2011-kcm  Foto's
22 mei
KampioensClubMatch.

2011-02-juni
1 juni
in het deze uitgave o.a. Nationale Louroux Hodement en de Algemene Leden Vergadering.

2011-strand
Wandeling Bloemendaal.

2011-fotografie
6 augustus
Fotoworkshop in Bilthoven.

2011-03-september
1 september
alweer het 3de blad van met o.a.: de fotoworkshop en Heupdysplasie.

2011-combi
11 september
Seminar Combisport, een actieve en leuke hondensport. Een enthousiaste en sportieve baas is nodig, want ook u moet mee rennen om een goede tijd neer te zetten. Een goede band met uw hond is nodig. Zonder zo’n goede band lukt het niet om samen foutloos de snelheidsonderdelen en heel precies de gehoorzaamheid te doen. Combisport is “the best of both worlds”. Een combinatie van behendigheids-onderdelen op snelheid en gehoorzaamheidsonderdelen op precisie. De samenwerking tussen baas en hond wordt op de proef gesteld, ze dienen heel goed op elkaar te letten en moeten op elkaar ingespeeld zijn, ze horen zij aan zij te blijven bij de verschillende onderdelen.

2011-najaarwermelo  Foto's
Wandeling Ermelo.

2011-04-december
1 december
alweer de laatste uitgave met o.a. Mijn VZH examen; Artrose bij de hond; Vuurwerk en pups.